ro

Noutăți și Evenimente

Noutate bună de la Servmixt-Agro SRL

În premieră la expoziția MOLDAGROTECH spring (15 — 18 martie), compania Servmixt-Agro SRL, va prezenta tractorul de model AXOS 340 al companiei CLAAS.

Toate sarcinile de zi cu zi de întreținere pot fi efectuate în cel mai scurt timp în doar câțiva pași simpli, ajutându-vă pentru a evita stopari sau pauze inutile. Ansamblul de radiator poate fi pliată în sus și blocate într-o poziție deschisă cu ușurință pentru a oferi un acces nelimitat la toate elementele de radiator. Uleiul de motor poate fi verificat și completat, după caz, cu capota închisă.

Calitatea CLAAS la standul Servmixt-Agro SRL!

Nu ezitați să vă ÎNREGISTRAȚI pentru a primi o invitație gratuită la expoziție.

 

<p><span style="font-size:14px"><strong>&Icirc;n premieră la expoziția MOLDAGROTECH spring (15 &mdash; 18 martie), compania Servmixt-Agro SRL, va prezenta tractorul de model AXOS 340 al companiei CLAAS. </strong></span></p> <p><span style="font-size:14px">Toate sarcinile de zi cu zi de &icirc;ntreținere pot fi efectuate &icirc;n cel mai scurt timp &icirc;n doar c&acirc;țiva pași simpli, ajut&acirc;ndu-vă pentru a evita stopari sau pauze inutile. Ansamblul de radiator poate fi pliată &icirc;n sus și blocate &icirc;ntr-o poziție deschisă cu ușurință pentru a oferi un acces nelimitat la toate elementele de radiator. Uleiul de motor poate fi verificat și completat, după caz, cu capota &icirc;nchisă. </span></p> <p style="text-align: center;"><strong><span style="font-size:14px">Calitatea CLAAS la standul Servmixt-Agro SRL!</span></strong></p> <p><span style="font-size:14px">Nu ezitați să vă <a href="http://www.moldagrotech2.moldexpo.md/registrare/"><u><strong>&Icirc;NREGISTRAȚI</strong></u></a> pentru a primi o invitație gratuită la expoziție. </span></p> <p style="text-align: center;"><img alt="" src="http://www.moldexpo.md/upload/userfiles/images/2(18).jpg" style="height:360px; width:640px" /></p> <p>&nbsp;</p>