ro

Noutăți și Evenimente

Photo

S-a deschis expoziția TOURISM. LEISURE. HOTELS-2019

Astăzi, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo a fost inaugurată ediția a XXIV-a Expoziției internaționale specializate de turism, agreement și hoteluri TOURISM.LEISURE.HOTELS - 2019.

mai mult
Photo

E simplu să economisești la TOURISM. LEISURE. HOTELS-2019

Pentru orice călătorie e bine să te pregătești din timp, analizând toate nuanţele. Turiștii cu experiență aleg rezervarea timpurie ca o modalitate de a economisi bani și de a-și asigura o odihnă garantată în perioada programată. Sezonul de rezervare e în toi. Dar nu vă grăbiți să rezervați pachete de odihnă, pentru că există oportunitatea de a obține același lucru, dar cu bani mai puțini. Cum? Profitați de ofertele de rezervare ultra-timpurie la expoziţia TOURISM. LEISURE. HOTELS-2019 care se va desfășura în perioada 7 - 10 februarie, la Moldexpo.

mai mult
Photo

Atenție! Concurs de idei!

Centrul Internațional de Expoziții ”Moldexpo” INVITĂ toate persoanele creative să participe fie individual, fie reuniți în grupuri creative la CONCURSUL PENTRU SELECTAREA CELUI MAI INTERESANT ȘI ORIGINAL CONCEPT AL PREZENTĂRII REPUBLICII MOLDOVA LA EXPOZIȚIA MONDIALĂ „EXPO 2020 DUBAI”.

mai mult
Photo

Sărbătorim CRĂCIUNUL ACASĂ împreună cu toată familia

E plăcut să ai o mică vacanță de Crăciun, iar sărbătorit în familie îl face inegalabil mai prețios. Ce poate fi mai frumos decât să stai cu familia în jurul mesei de sărbătoare într-o atmosferă caldă si plină de afecțiune?

mai mult
Photo

EXPO LIVE - Programul de Granturi pentru inovații

Al IV-lea ciclu al Programului de Granturi pentru inovații EXPO LIVE este deschis pentru depunerea cererilor de participare până pe 2 decembrie 2018.

mai mult