ro

Noutăți și Evenimente

Anunţ

Consiliul S.A. „C.I.E. “Moldexpo” aduce la cunoştinţă că, în data 8 octombrie 2021, a avut loc Adunarea generală extraordinară a acţionarilor S.A. „C.I.E. “Moldexpo” care a aprobat URMĂTOARELE DECIZII:

mai mult
Photo

Expozițiile MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER 2021

Expozițiile internaționale specializate MOLDAGROTECH (autumn, ajunsă la ediţia a 39-a) și FARMER (ediția-24-a), precum și târgul Toamna de Aur își demonstrează, în orice condiții, capacitatea de a fi viabile și benefice pentru dezvoltarea afacerilor, dar și a ramurii în întregime.

mai mult

A V I Z

Consiliul Societăţii pe Acţiuni “C.I.E. “Moldexpo” anunţă convocarea adunării generale extraordinare a acţionarilor în data de 8 octombrie 2021, la sediul Agenţiei Proprietăţii Publice (mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale nr.1,  bir. 411). 

mai mult
Photo

C.I.E. MOLDEXPO organizează tradiționalul Târg Școlar!

Cel mai mare târg școlar din capitală - SCHOOL FAIR, se va desfășura în perioada 27 – 31 august, str. Ghioceilor, 1 , Aventura Parc.

mai mult
Photo

CONCURS LA EXPO 2020 DUBAI

Centrul Internațional de Expoziții ,,MOLDEXPO” S. A. , responsabil de participarea Republicii Moldova la Expoziția Mondială ”EXPO 2020 DUBAI”, care va avea loc în perioada (1 octombrie 2021- 31 martie 2022), în orașul Dubai, Emiratele Arabe Unite,

mai mult