ro

Noutăți și Evenimente

Photo

Anunt concurs selectare produse pentru comercializare

Pentru prezentarea Republicii Moldova în cadrul Expoziției Mondiale ”Expo 2020  Dubai” se anunță concurs de selectare a produselor ce vor fi comercializate pe parcursul Evenimentului în cadrul pavilionului Republicii Moldova.

mai mult

Adunarea generală extraordinară a acţionarilor S.A. „C.I.E. “Moldexpo”

Consiliul S.A. „C.I.E. “Moldexpo” aduce la cunoştinţă că, în data 24 iulie 2020, a avut loc Adunarea generală extraordinară a acţionarilor S.A. „C.I.E. “Moldexpo” care a aprobat URMĂTOARELE DECIZII:

mai mult

A V I Z

Consiliul Societăţii pe Acţiuni “C.I.E. “Moldexpo” anunţă convocarea adunării generale extraordinare a acţionarilor în data de 24 iulie 2020, la sediul Agenţiei Proprietăţii Publice (mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale nr.1,  bir. 411).

mai mult

Anunț privind rezultatele concursului la C.I.E. ”Moldexpo” S.A.

Comisia de selectare a candidaturii la funcția de director al C.I.E. ”Moldexpo” S.A, în conformitate cu prevederile p.11 al Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției vacante de director general al C.I.E. ”Moldexpo” S.A aprobat prin decizia Consiliului societății (proces verbal nr.16 din 12.06.2020) informează că, în termenul stabilit pentru depunerea documentelor pentru participare la concurs – 30 iunie 2020, ora 16:00 au fost depuse 4(patru) dosare.

mai mult

Expoziţiile internaționale specializate Food & Drinks, Food Technology și Packaging.Depot, se transferă pentru 13-16 mai 2021.

Stimaţi participanţi și vizitatori,  Centrul Internațional de Expoziţii „Moldexpo” S.A. vă informează, că în legătură cu situaţia epidemiologică, situaţia din ţară si dislocarea Centrului de Triere Covid-19 pe spațiile expoziționale,  expoziţiile internaționale specializate Food & Drinks, Food Technology și Packaging.Depot, se transferă pentru 13-16 mai 2021.

mai mult

ANUNȚ pentru ocuparea funcției de director general al Societăţii pe acţiuni „Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”

 Consiliul C.I.E ,,Moldexpo” S.A., în corespundere cu prevederile Legii nr. 1134/1997 privind societățile pe acțiuni, Statutului societății și altor acte normative, anunță concurs pentru ocuparea funcției de Director general al C.I.E. ,,Moldexpo” S.A.

mai mult
Photo

Ziua mondială a expozițiilor 2020

În data de 3 iunie, comunitatea expozițională mondială pentru a 5-ea oară sărbătorește Ziua Mondială a Expozițiilor – Global Exhibitions Day 2020.

mai mult