ro

Noutăți și Evenimente

Photo

UFI: suprafața totală a spațiilor expoziționale din lume a crescut

Numărul proiectelor expoziționale care se desfășoară pe o suprafață închisă de peste 100 de mii de metri pătrați este segmentul cu cea mai rapidă creștere, expozițiile cu o suprafață de peste 5000 de metri pătrați, de asemenea, continuă să crească.

mai mult
Photo

Anunț a Programului de granturi pentru idei inovative Expo Live în Dubai 2020

Emiratele Arabe Unite, în procesul de pregătire pentru Expoziția Mondială ”Expo 2020 Dubai” au lansat public un program de granturi Expo Live de 100 milioane USD, pentru finanțarea, dezvoltarea, implementarea și promovarea proiectelor creative care vor îmbunătăți viața oamenilor, păstrând în același timp planeta noastră.

mai mult
Photo

Odihna de iarnă începe la WINTER TRAVEL FAIR

Astăzi, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo, a fost inaugurat primul în Moldova Târg internaţional specializat a ofertelor turistice pentru odihna de iarnă WINTER TRAVEL FAIR.

mai mult
Photo

La Moldexpo a început Săptămâna Modei

Astăzi, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo a început Săptămâna Modei. Acest eveniment reunește cea de-a XVII-a Expoziție internațională de mărfuri, echipamente și materii prime pentru industria ușoară MOLDOVA FASHION EXPO, Festivalul Internațional de modă Art Podium, prezentări ale brandurilor moldovenești "Din Inima" și ale colecțiilor designerilor vestimentari locali și străini și prezentarea Internațională de Modă Inspired by Couture.

 

mai mult
Photo

Odihna de iarnă la Târgul WINTER TRAVEL FAIR 2017

În ultima perioadă, turismul de iarnă a devenit foarte popular. Odihna de iarnă presupune multă zăpadă, pârtii de schi și sănii, distracție și detașare de grijile cotidiene. Și indiferent de tipul de vacanță pe care o alegeți - sport sau relaxantă – veți primi multă plăcere, garantată de participanții la WINTER TRAVEL FAIR-2017.

 

mai mult
Photo

Începe Săptămâna Modei la Moldexpo!

În perioada 2-5 noiembrie curent, la C.I.E. MOLDEXPO, se va desfășura Expoziţia internaţională specializată de mărfuri, utilaje şi materii prime pentru industria uşoară MOLDOVA FASHION EXPO, ediţia a XVII-a.

 

mai mult