ro

Noutăți și Evenimente

Photo

Totalurile expoziției MOLDAGROTECH (spring) - 2017

Și-a încheiat activitatea Expoziţia internaţională specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial MOLDAGROTECH (spring), ediţia a XXXII-a.

mai mult
Photo

În următorii ani „Casă inteligentă“ va deveni un standard acceptat

Astăzi, în multe țări, „Casa inteligentă“ s-a mutat rapid din categoria serviciilor de elită și scumpe în categoria celor accesibile. „Casa inteligentă“ încetează să mai fie un atribut de lux, devenind un instrument util pentru orice locuință sau oficiu  de nivel mediu.

mai mult
Photo

Au început expozițiile MOLDCONSTRUCT-2017 и MOLDENERGY – 2017

Astăzi în pavilioanele C.I.E. "Moldexpo" s-au deschis Expoziţia internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii, MOLDCONSTRUCT, ediţia a XXII-a și Expoziţia internaţională specializată de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului, MOLDENERGY, ediţia a XXI-a.

mai mult
Photo

POLAR PANOURI TERMOIZOLANTE - un simbol al calităţii la preţuri avantajoaseticle

Sunteți în căutarea soluţii tehnice durabile de calitate superioară? Cereți promptitudine şi profesionalism? Compania POLAR  PANOURI TERMOIZOLANTE vine în sprijinul necesităţilor dumneavoastră de confort şi calitate cu sisteme de panouri termoizolante pentru perete şi acoperiş, într-o gamă variată de tipodimensiuni, destinate construcţiilor comerciale, rezidenţiale, industriale şi agrozootehnice.

mai mult
Photo

MOLDAGROTECH (spring) dă start sezonului agricol 2017!

Expozitia MOLDAGROTECH este cel mai mare proiect expoziţional dedicat sectorului agricol, care prezintă maşini şi utilaje agricole noi, precum şi cele mai performante tehnologii şi materiale pentru agricultură.

mai mult
Photo

Moldova și Astrahani cointeresată în colaborare

La data de 15 martie s-a deschis cel mai mare proiect expoziţional dedicat sectorului agricol Expozitia internaţională specializată MOLDAGROTECH (spring) – 2017. Acesta este un eveniment B2B și se bazează, printre altele, la prevederile Strategiei naţionale de dezvoltare agricolă şi rurală pentru anii 2014-2020.    

mai mult
Photo

"Agrogenerație" - calea spre viitor

Astăzi în cadrul expoziției MOLDAGROTECH (spring)-2017 s-a desfășurat un  eveniment deosebit – ”Agrogenerație”.

mai mult