ro

Noutăți și Evenimente

Photo

Sărbătorim împreună Ziua Copiilor la KIDS EXPO

Din 31 mai până în 3 iunie la KID'S EXPO vă așteptăm cu cadouri, concursuri interesante, delicii alimentare, ateliere de lucru, precum și cea mai mare expoziție de produse pentru copii!

mai mult
Photo

Inovații pentru companiile de prelucrare a cărnii la seminarul Rodals

Astazi, în cadrul expozitiei FOOD TECHNOLOGY de la Centrul International de Expozitii Moldexpo, Rodals SRL a organizat un seminar pe tema "Linii de standardizare pentru carne tocată. Soluții și know-how."

mai mult
Photo

Expozițiile FOOD&DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT — Must see how it`s made!

În perioada 10 - 13 mai, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui cele mai mari evenimente din industria alimentară – expozițiile FOOD&DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT, unde expozantii vor prezenta echipamente moderne, procese tehnologice în fabricarea produselor alimentare și echipamente de ambalare a alimentelor. Pentru vizitatorii expoziției Food&Drinks participanții la eveniment au pregătit o varietate de show-uri culinare, ateliere, precum și o selecție largă de produse alimentare, băuturi și veselă de bucătărie.

mai mult
Photo

Tusovkaculinară

Первая в Молдове #tusovka culinară - общаемся и дегустируем без ограничений.

mai mult
Photo

Expozițiile reprezintă o industrie globală la scară largă

6 iunie 2018 – Ziua internațională a expozițiilor. În acest an evenimentul va fi sărbătorit pentru a treia oară. Scopul evenimentului este de a atrage atenția asupra importanței industriei expoziționale din întreaga lume, pentru a demonstra impactul pozitiv al acesteia asupra afacerilor, inovațiilor și investițiilor.

mai mult