ro

Noutăți și Evenimente

Photo

Au fost inaugurate expozițiile MOLDCONSTRUCT-2019 și MOLDENERGY – 2019

Astăzi, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo au fost inaugurate două evenimente importante: Expoziţia internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii MOLDCONSTRUCT-2019 și Expoziţia internaţională specializată de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului MOLDENERGY - 2019.

mai mult
Photo

Tehnologii inteligente în construcții la MOLDCONSTRUCT-2019

Tendința de creștere a volumelor de construcții contribuie la apariția de noi materiale și tehnologii pentru construirea de clădiri și structuri, lucrări de finisare și reparații. Cum de economisit pe construcții fără a compromite calitatea și fiabilitatea clădirilor? Ce materiale și tehnologii sunt mai eficiente pentru a fi utilizate în condițiile locale? La acestea si la multe alte întrebări vor răspunde participanții Expoziției internaționale specializate de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcții MOLDCONSTRUCT-2019.

mai mult
Photo

A fost inaugurată expoziția MOLDAGROTECH (spring) 2019

Astăzi la Centrului Internațional de Expoziții Moldexpo a fost inaugurată ediția a XXXVI-a a Expoziției internaționale specializate de mașini, echipamente și tehnologii pentru sectorul agroindustrial MOLDAGROTECH (spring) 2019.

mai mult
Photo

MOLDAGROTECH (spring) 2019 – dăm start sezonului agricol împreună!

Cum să vă pregătiți pentru noul sezon agricol? Cum să alegeți un furnizor de încredere de mașini și echipamente agricole, să nu pierdeți bani, timp și, în același timp, să obțineți ceea ce doriți? Unde este cea mai bună selecție de material semincer și de protecție a plantelor la un raport bun dintre preț și calitate? Fiecare agricultor este frământat de aceste întrebări, iar  răspunsuri pertinente la ele oferă Expoziția internațională specializată de mașini, echipamente și tehnologii pentru sectorul agricol MOLDAGROTECH (spring). Evenimentul va releva ultimele tendințe ale pieței, va reuni pe un singur spaţiu producători, dealeri, fermieri și specialiști din domeniu.

mai mult
Photo

4 zile de beauty vacanță perfectă la Moldexpo!

Cum să afli ce ți se potrivește cel mai bine, ce parfum, ce cosmetică te reprezintă, unde să găsești profesioniștii care te vor ajuta să-ți creezi imaginea dorită? La aceste și la multe alte întrebări îți vor răspunde participanții la expoziția BEAUTY-2019 care se va desfășura în perioada 28 februarie -  3 martie la C.I.E. Moldexpo.

 
mai mult
Photo

Primăvara începe la BEAUTY-2019

Expoziția care anunță venirea primăverii, BEAUTY-2019, a fost deschisă astăzi la CIE Moldexpo. Mulți vizitatori au reușit deja să se familiarizeze cu inovațiile din domeniul frumuseții, prezentate de participanții celei mai mari expoziții de produse cosmetice, parfumerie, articole pentru frizerii, instrumente, materiale și mobilier pentru saloanele de înfrumusețare.

mai mult