ro

Noutăți și Evenimente

A V I Z

 

Consiliul Societăţii pe Acţiuni “C.I.E. “Moldexpo” anunţă despre convocarea Adunării generale ordinare anuale a acţionarilor în data de 9 iunie 2020, la sediul APP (Piaţa Marii Adunări Naţionale nr.1, mun. Chişinău).

mai mult

A V I Z

Consiliul Societăţii pe Acţiuni “C.I.E. “Moldexpo” anunţă convocarea adunării generale extraordinare a acţionarilor în data de 15 mai 2020, la sediul Agenţiei Proprietăţii Publice (mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale nr.1,  bir. 357). 
 
mai mult
Photo

EXPO 2020 Dubai s-ar putea amâna pentru un an, pe motiv de pandemie

Pe 30 martie 2020 organizatorii Expo 2020 Dubai și membrii Comitetului coordonator au analizat posibilitatea amânării expoziției, reieșind din impactul pe care-l are COVID- 19 pe plan mondial.

mai mult
Photo

Sistarea temporară

C.I.E „Moldexpo” S.A, responsabil de organizarea participării Republicii Moldova la Expo 2020 Dubai, anunță sistarea concursurilor și procedurilor de achiziții, aferente evenimentului dat.

mai mult
Photo

Expozițiile MOLDCONSTRUCT-2020 și MOLDENERGY-2020 sunt amânate

Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo S.A. informează despre transferarea perioadei de desfășurare a expozițiilor internaționale MOLDCONSTRUCT și MOLDENERGY pentru perioada 30 aprilie - 3 mai 2020.

mai mult
Photo

Expoziția MOLDAGROTECH (spring)-2020 a amânat

Centrul  Internațional  de  Expoziții  C.I.E.  ,,Moldexpo"  S.A.  este  pusă  în  situația  de  a anunța despre sistarea oricăror activități de  organizare și  desfașurare a Expoziției Internaționale ,,MOLDAGROTEH" (spring) 2020, preconizată pentru perioadă 11-14 martie 2020.   

mai mult
Photo

Primăvara începe la expoziția BEAUTY-2020

Astăzi, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo a fost deschisă cea mai frumoasă expoziție a anului - BEAUTY-2020. Peste 150 de participanți din Moldova, Italia, România, Rusia, Ucraina prezintă cele mai avansate tehnologii de înfrumusețare.

 

mai mult
Photo

Să ne reîncărcăm cu energie la BEAUTY-2020!

În perioada 27 februarie - 1 martie, vizitatorii, cu aportul participanților expoziției BEAUTY-2020, se vor inspira din noile tendințe de înfrumusețare, se vor reîncărca cu energia de primăvară, vor face cunoștință cu cele mai noi inovații și tendințe din lumea frumuseții, își vor alege cosmetice și vor primi ajutor de la specialiști  în crearea propriei imagini.

mai mult