ro

Noutăți și Evenimente

Photo

Cel mai important show culinar a început

16 mai, la Moldexpo, a început cea mai mare sărbătoare gastronomică din țară – tusovka culinară. În paralel au fost inaugurate expozițiile internaționale specializate FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY  și PACKAGING. DEPOT.

mai mult
Photo

Zen culinar la Moldexpo

Sărbătoarea culinară este foarte aproape! Pe 16 mai, la Moldexpo, va începe principala reuniune gastronomică a țării - tusovka culinară. Bucătari renumiți, bloggeri culinari, jurnaliști din domeniu, restauratori, patiseri și somelieri vor împărtăși secrete culinare și rețete din diverse bucătării, precum și vor face schimb de experiențe.

 
mai mult
Photo

Au fost inaugurate expozițiile MOLDCONSTRUCT-2019 și MOLDENERGY – 2019

Astăzi, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo au fost inaugurate două evenimente importante: Expoziţia internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii MOLDCONSTRUCT-2019 și Expoziţia internaţională specializată de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului MOLDENERGY - 2019.

mai mult
Photo

Tehnologii inteligente în construcții la MOLDCONSTRUCT-2019

Tendința de creștere a volumelor de construcții contribuie la apariția de noi materiale și tehnologii pentru construirea de clădiri și structuri, lucrări de finisare și reparații. Cum de economisit pe construcții fără a compromite calitatea și fiabilitatea clădirilor? Ce materiale și tehnologii sunt mai eficiente pentru a fi utilizate în condițiile locale? La acestea si la multe alte întrebări vor răspunde participanții Expoziției internaționale specializate de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcții MOLDCONSTRUCT-2019.

mai mult