ro

Noutăți și Evenimente

Photo

S-a deschis expoziția MOLDMEDIZIN & MOLDDENT 2019

Astăzi, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo, a fost inaugurată cea de-a 25-a ediție a expoziției internaționale specializate MOLDMEDIZIN & MOLDDENT.

mai mult
Photo

100% viață pentru fiecare

Cum să vă protejați sănătatea, ce medicamente, echipamente medicale și de diagnostic noi au intrat pe piață, ce servicii medicale prestează centrele și clinicele medicale, dar și multe altele veți afla vizitând ediția a  XXV-a a Expoziției internaționale specializate MOLDMEDIZIN & MOLDDENT, care va fi găzduită de Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO, în perioada 11 - 13 septembrie.

mai mult
Photo

A fost inaugurată Expoziția-festival KID`s EXPO-2019

Astăzi, 30 mai, la IEC Moldexpo a fost inaugurată cea de-a IX-a ediție a  Expoziției internațională de produse și servicii pentru copii și viitoarele mame KID`S EXPO.

mai mult
Photo

Ziua Copilului împreună cu KIDS EXPO

Ca să crești un om bun, trebuie să-ți faci copilul fericit. Oferiți copiilor o atmosferă de sărbătoare la târgul KID'S EXPO, unde vă așteaptă 4 zile lipsite de griji și pline de distracție.

mai mult
Photo

Cel mai important show culinar a început

16 mai, la Moldexpo, a început cea mai mare sărbătoare gastronomică din țară – tusovka culinară. În paralel au fost inaugurate expozițiile internaționale specializate FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY  și PACKAGING. DEPOT.

mai mult
Photo

Zen culinar la Moldexpo

Sărbătoarea culinară este foarte aproape! Pe 16 mai, la Moldexpo, va începe principala reuniune gastronomică a țării - tusovka culinară. Bucătari renumiți, bloggeri culinari, jurnaliști din domeniu, restauratori, patiseri și somelieri vor împărtăși secrete culinare și rețete din diverse bucătării, precum și vor face schimb de experiențe.

 
mai mult