ro

Noutăți și Evenimente

Târg Școlar într-o locație nouă!

 

C.I.E. MOLDEXPO vă invită să vizitați târgul pentru a cumpăra rapid, comod și în siguranță maximă toate cele necesare  pentru noul an școlar.

Cel mai mare târg școlar din capitală - SCHOOL FAIR, se va desfășura în perioada 26 – 30 august, pe teritoriul parcării de la intrarea în Centrul Comercial Zity Mall (str. Calea Ieșilor, 8).

Peste 50 de producători și dealeri locali și străini vor prezenta articole de calitate, la prețuri accesibile, pentru elevii de toate vârstele. Vizitatorii Târgului vor putea procura cele mai necesare produse: uniforme pentru școală și echipamente pentru sport, piese vestimentare pentru copii și adolescenți; încălțăminte clasică și de sport; precum și manuale, literatură artistică, rechizite școlare, produse de papetărie, o selecție largă de genți, ghiozdane și rucsacuri.

 

Pentru siguranța vizitatorilor, fiecare stand va avea dezinfectanți.

Atenție!

Târgul va fi deschis în intervalul 10.00 - 20.00.

Purtarea măștilot pe teritoriul târgului este obligatorie!

<p style="text-align: justify;"><img alt="" src="http://www.moldexpo.md/upload/userfiles/images/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8B/school/57b700a23b2b1.jpg" style="height:600px; width:900px" /></p> <p style="text-align: justify;">&nbsp;</p> <p style="text-align: justify;"><strong>C.I.E. </strong><strong>MOLDEXPO vă invită</strong><strong> să vizitați t&acirc;rgul pentru a cumpăra </strong><strong>rapid, comod și &icirc;n siguranță maximă</strong><strong> toate cele necesare </strong><strong>&nbsp;pentru noul an școlar.</strong></p> <p style="text-align: justify;">Cel mai mare t&acirc;rg școlar din capitală - <strong>SCHOOL FAIR,</strong> se va desfășura &icirc;n perioada 26 &ndash; 30 august, pe teritoriul parcării de la intrarea &icirc;n Centrul Comercial Zity Mall (str. Calea Ieșilor, 8).</p> <p style="text-align: justify;">Peste 50 de producători și dealeri locali și străini vor prezenta articole de calitate, la prețuri accesibile, pentru elevii de toate v&acirc;rstele. Vizitatorii T&acirc;rgului vor putea procura cele mai necesare produse: uniforme pentru școală și echipamente pentru sport, piese vestimentare pentru copii și adolescenți; &icirc;ncălțăminte clasică și de sport; precum și manuale, literatură artistică, rechizite școlare, produse de papetărie, o selecție largă de genți, ghiozdane și rucsacuri.</p> <p style="text-align: justify;">&nbsp;</p> <p style="text-align: center;"><strong>Pentru siguranța vizitatorilor, fiecare stand va avea dezinfectanți.</strong></p> <p style="text-align: center;"><strong>Atenție! </strong></p> <p style="text-align: center;"><strong>T&acirc;rgul va fi deschis &icirc;n intervalul</strong><strong> 10.00 </strong><strong>-</strong><strong> 20.00. </strong></p> <p style="text-align: center;"><strong>Purtarea măștilot </strong><strong>pe teritoriul t&acirc;rgului este obligatorie</strong><strong>!</strong></p>