ro

Noutăți și Evenimente

Remediile naturiste de la Thai Power SRL

Anotimpul toamna vine ”la pachet” cu cele mai frecvente afecţiuni din acest sezon şi anume virozele respiratorii! La standul Thai Power, în perioada 13-16 septembrie, vor fi prezentate remediile naturiste din Regatul Thailandei pentru ameliorarea durerilor și înlăturarea stărilor de disconfort (răceli, viroze, congestie nazală, dureri de cap, amețeli, rău de mișcare, dureri musculare și articulare).

Datorită formulei exclusive a Uleiului Siang Pure (ulei de mentă, ulei de cuișoare, ulei de scorțișoară, camfor) acesta a devenit un remediu cu multe beneficii pentru ameliorarea durerilor și înlăturarea multor stări de disconfort precum durerile de cap, congestie nazală, dureri de burtă, rău de mișcare, dureri musculare, mușcături de insecte.

Balsamul răcoritor (alb) și cel încălzitor (galben) au proprietăți antiinflamatoare, relaxante, analgezice. Utile pentru ameliorarea durerilor musculare și articulare, pentru îmbunătățirea circulației sângelui. Sunt intens utilizate în medicina sportivă.

Produsele Thai Power reprezintă un atribut indispensabil pentru fiecare trusă medicală a familiei, o adevarata “asistentă medicala” pentru oamenii în vârstă precum și un simbol al longevității.

Înregistrează-te on-line pentru a primi o invitație gratuită la expoziție MOLDMEDIZIN&MOLDDENT

<p style="text-align: justify;"><strong><span style="font-size:14px">Anotimpul toamna vine &rdquo;la pachet&rdquo; cu cele mai frecvente afecţiuni din acest sezon şi anume virozele respiratorii! La standul Thai Power, &icirc;n perioada 13-16 septembrie, vor fi prezentate remediile naturiste din Regatul Thailandei pentru ameliorarea durerilor și &icirc;nlăturarea stărilor de disconfort (răceli, viroze, congestie nazală, dureri de cap, amețeli, rău de mișcare, dureri musculare și articulare).</span></strong></p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size:14px">Datorită formulei exclusive a <em><strong>Uleiului Siang Pure </strong></em>(ulei de mentă, ulei de cuișoare, ulei de scorțișoară, camfor) acesta a devenit un remediu cu multe beneficii pentru ameliorarea durerilor și &icirc;nlăturarea multor stări de disconfort precum durerile de cap, congestie nazală, dureri de burtă, rău de mișcare, dureri musculare, mușcături de insecte.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size:14px"><em><strong>Balsamul răcoritor (alb) și cel &icirc;ncălzitor (galben)</strong></em> au proprietăți antiinflamatoare, relaxante, analgezice. Utile pentru ameliorarea durerilor musculare și articulare, pentru &icirc;mbunătățirea circulației s&acirc;ngelui. Sunt intens utilizate &icirc;n medicina sportivă.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size:14px">Produsele Thai Power reprezintă un atribut indispensabil pentru fiecare trusă medicală a familiei, o adevarata &ldquo;asistentă medicala&rdquo; pentru oamenii &icirc;n v&acirc;rstă precum și un simbol al longevității.</span></p> <p style="text-align: center;"><a href="http://www.moldmedizin.moldexpo.md/registrare/"><u><strong><span style="font-size:16px">&Icirc;nregistrează-te on-line</span></strong></u></a><span style="font-size:14px"> pentru a primi o invitație gratuită la expoziție&nbsp;<strong>MOLDMEDIZIN&amp;MOLDDENT</strong></span></p> <p style="text-align: center;"><span style="font-size:14px"><strong><img alt="" src="http://www.moldexpo.md/upload/userfiles/images/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8B/medizin/thaii.jpg" style="height:480px; width:480px" /></strong></span></p>