ro

Noutăți și Evenimente

Primăvara începe la BEAUTY-2019

 Primăvara începe la BEAUTY-2019 

Expoziția care anunță venirea primăverii, BEAUTY-2019, a fost deschisă astăzi la CIE Moldexpo. Mulți vizitatori au reușit deja să se familiarizeze cu inovațiile din domeniul frumuseții, prezentate de participanții celei mai mari expoziții de produse cosmetice, parfumerie, articole pentru frizerii, instrumente, materiale și mobilier pentru saloanele de înfrumusețare.

Cu ocazia începutului lucrărilor expoziției BEAUTY-2019, participanții și oaspeții au fost felicitați de doamna Iulia Costin, Secretar General de Stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova. Dna Iulia Costin și-a exprimat opinia că "expoziția și-a dovedit deja popularitatea și atractivitatea prin fluxul mare de vizitatori”. Dânsa a menționat că, în ultimii 5 ani, expoziția a crescut semnificativ, a devenit mult mai reprezentativă, în standuri sunt expuse tot mai multe produse și servicii noi. Adresându-se direct companiilor participante, dna Iulia Costin a relatat că statul întreprinde toate măsurile pentru a sprijini industria frumuseții în Republica Moldova și încearcă, de asemenea, să extindă dialogul dintre actorii acestei piețe. "Parafrazând o expresie binecunoscută, se poate spune că frumusețea este o viză valabilă pentru toate țările, dar termenul de validitate expiră repede. Sunt sigură că participanții la expoziția BEAUTY-2019 vor ajuta toată lumea să prelungească termenul de expirare al acestei vize", a declarat Secretarul General de Stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova.

Expoziția BEAUTY-2019 se va desfășura până pe 3 martie inclusiv. Înregistrarea prealabilă pe site-ul expoziției www.beautyexpo.moldexpo.md vă va permite să primiți un bilet de invitație gratuit pentru toate cele 4 zile de BEAUTY-2019 și să beneficiați de reduceri și oferte speciale de la companiile participante.

<p style="text-align: center;"><span style="display:none">&nbsp;</span><strong>Primăvara &icirc;ncepe la BEAUTY-2019</strong><span style="display:none">&nbsp;</span></p> <p style="text-align: justify;"><strong><span style="font-size:14px">Expoziția care anunță venirea primăverii, BEAUTY-2019, a fost deschisă astăzi la CIE Moldexpo. Mulți vizitatori au reușit deja să se familiarizeze cu inovațiile din domeniul frumuseții, prezentate de participanții celei mai mari expoziții de produse cosmetice, parfumerie, articole pentru frizerii, instrumente, materiale și mobilier pentru saloanele de &icirc;nfrumusețare.</span></strong></p> <p style="text-align: center;"><strong><span style="font-size:14px"><img alt="" src="http://moldexpo.md/upload/userfiles/images/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8B/Beauty/bbb.jpg" style="height:534px; width:800px" /></span></strong></p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size:14px">Cu ocazia &icirc;nceputului lucrărilor expoziției <strong>BEAUTY-2019</strong>, participanții și oaspeții au fost felicitați de doamna <strong>Iulia Costin, Secretar General de Stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova</strong>. Dna Iulia Costin și-a exprimat opinia că &quot;expoziția și-a dovedit deja popularitatea și atractivitatea prin fluxul mare de vizitatori&rdquo;. D&acirc;nsa a menționat că, &icirc;n ultimii 5 ani, expoziția a crescut semnificativ, a devenit mult mai reprezentativă, &icirc;n standuri sunt expuse tot mai multe produse și servicii noi. Adres&acirc;ndu-se direct companiilor participante, dna Iulia Costin a relatat că statul &icirc;ntreprinde toate măsurile pentru a sprijini industria frumuseții &icirc;n Republica Moldova și &icirc;ncearcă, de asemenea, să extindă dialogul dintre actorii acestei piețe. &quot;Parafraz&acirc;nd o expresie binecunoscută, se poate spune că frumusețea este o viză valabilă pentru toate țările, dar termenul de validitate expiră repede. Sunt sigură că participanții la expoziția <strong>BEAUTY-2019</strong> vor ajuta toată lumea să prelungească termenul de expirare al acestei vize&quot;, a declarat Secretarul General de Stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size:14px">Expoziția <strong>BEAUTY-2019</strong> se va desfășura p&acirc;nă pe 3 martie inclusiv. &Icirc;nregistrarea prealabilă pe site-ul expoziției www.beautyexpo.moldexpo.md vă va permite să primiți un bilet de invitație gratuit pentru toate cele 4 zile de BEAUTY-2019 și să beneficiați de reduceri și oferte speciale de la companiile participante.</span></p>