ro

Comunicate de presă

Informaţie privind expoziţiile internaţionale specializate “MOLDCONSTRUCT” (ediţia a XXI-a) şi “MOLDENERGY” (ediţia a XX-a)

Centrul Internaţional de Expoziţii  «MOLDEXPO» S.A. organizează în perioada 16-19 martie 2016 expoziţiile internaţionale specializate “MOLDENERGY” (ediţia a XX-a) şi. “MOLDCONSTRUCT” (ediţia a XXI-a).

Expoziţia de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului „MOLDENERGY” beneficiază de susţinerea oficială a Ministerului  Economiei.

Partenerii expoziţiei:

• Agenţia pentru Eficienţă Energetică,
  • „I Domus Company” S.R.L.

Expoziţia de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii „MOLDCONSTRUCT” este susţinută oficial de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor.

Partenerul expoziţiei: „I Domus Company” S.R.L.

La ediţiile anului 2016 “MOLDENERGY” şi “MOLDCONSTRUCT” întrunesc peste 200 participanţi din 7 ţări: Moldova, Belarus, Bulgaria, Grecia, Romania, Turcia, Ucraina. Vor fi valorificate toate spaţiile expoziţionale (pavilioanele central, nr.2, nr.3, spaţiile în aer liber).

Consolidarea industriei construcţiilor şi a sectorului energetic al ţării, tendinţa de modernizare a localităţilor, de valorificare a unor resurse energetice alternative, economicoase şi eficiente – sunt doar cîţiva din vectorii expoziţiilor internaţionale specializate “MOLDCONSTRUCT” şi “MOLDENERGY” care se desfăşoară primăvara la C.I.E. „Moldexpo”.

Pe parcursul a peste două decenii manifestările întrunesc companii de prestigiu din ţară şi de peste hotare, cu oferte de materiale, utilaje, tehnologii, servicii, idei inovatoare pentru sectorul energetic şi cel al construcţiilor. Expoziţiile prezintă interes deosebit pentru specialiştii din domeniu, în căutare de soluţii şi noutăţi, dar şi pentru consumatori, care tind spre un cămin modern, luminos şi durabil, generator de confort.

“MOLDENERGY” şi “MOLDCONSTRUCT” creează un cadru atractiv pentru întîlnirile jucătorilor pieţei fără intermediari, pentru stabilirea contactelor de afaceri, ulterior materializate în contracte avantajoase. În scopul sporirii eficienţei participării, „Moldexpo” a organizat pentru expozanţi întîlniri prestabilite (matchmaking) cu vizitatorii ţintă şi cumpărătorii potenţiali. Conducătorii companiilor-expozante se vor întîlni şi vor comunica „faţă în faţă” după modelul „Business Networking Event”. Este valorificat cu succes pachetul recent lansat „CBC on Expo” – un nou produs al „Moldexpo” care presupune promovarea pe larg a participanţilor în perioada prealabilă expoziţiei.

Expoziţiile oferă oportunităţi de marketing unice şi însumează activităţi cu tentă de afaceri, precum prezentări, seminare, întruniri, consultaţii ale specialiştilor. Se va desfăşura concursul montatorilor de acoperiş, organizat de compania „Conluxart” S.R.L.

Construcţiile şi securitatea energetică sunt, fără îndoială, barometrul care indică nivelul de trai şi gradul de dezvoltare a societăţii. În ultimii ani aceste ramuri au înregistrat un ascendent impresionant, reflectîndu-se benefic asupra localităţilor republicii, primenite cu edificii noi şi moderne. Astăzi industria producătoare de echipamente, scule, materiale de construcţie, utilaje termice, etc. bucură specialiştii, oferindu-le posibilităţi de a se apropia tot mai mult de perfecţiune, de a crea adevărate opere arhitecturale, de a identifica soluţii termice eficiente.

Ceremonia de inaugurare oficială a expoziţiilor va avea loc miercuri, 16 martie 2016, cu începere de la ora 11:00, la pavilionul nr.2.

Partenerii expoziţiei:

Partenerul expoziţiei: „I Domus Company” S.R.L.